Politica de retur

În orice caz de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie în aceeași stare în care au fost livrate Utilizatorului, în ambalajul original, cu toate accesoriile și etichetele intacte, fără defecte (cu exceptia viciilor ascunse și exceptînd defectele deja semnalate de Utilizator în corespondență cu operatorii www.cristalin.md) și împreuna cu toate documentele care au însoțit produsul (factura, certificat de garanție sau altele). 
Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgîrieturi, urme de folosire și/sau intervenții neautorizate etc. In conformitate cu legea in vigoare, www.cristalin.md își rezervă dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada (perisabile) ori deteriora rapid. 
Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set.
 În cazul in care o comandă, la care s-a oferit produs cadou este returnată, ea se returnează integral și clientul este obligat sa returneze si produsul cadou în starea lui originală, neuzat și sigilat. 
Din motive de protecție a sănătății sau motive de igienă nu pot fi acceptate produsele desigilate. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului în situația unor abuzuri (returnari repetate).
Dacă eventual ați primit produsul incomplet sau este neconform sau prezintă vicii de fabricație, acesta poate fi înlocuit cu un produs funcțional și este necesar sa ne semnalați acest lucru în maxim 48 de ore de la primirea comenzii. Deci pentru a va exercita dreptul de retragere este necesar sa trimiteți un email catre cristalin.md@gmail.com.
Lista produselor care nu se supun schimbului / returnarii conform Hotărârii Guvernului cu nr.1465 din 08.12.2003:
• Articole de igiena individuala (articole destinate pentru îngrijirea corpului);
• Produsele cosmetice și de parfumerie.
https://www.legis.md/cautare/getResults?doc_id=15694&lang=ro