Termeni si condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII

 

Aceste Condiții de utilizare a magazinului online www.cristalin.md se aplică comenzilor pentru achiziționarea de produse/servicii oferite de către compania ALINT CRISTALIN SRL.

Înainte de a utiliza site-ul, vă recomandăm să citiți cu atenție Regulile și Condițiile prezentate mai jos. Ne rezervăm dreptul de a modifica aceste prevederi fără notificare prealabilă.

 

DISPOZIȚII GENERALE

Acest site este deținut de către ALINT CRISTALIN SRL. La plasarea unei comenzi în magazinul online, cumpărătorul acceptă Condițiile de vânzare a produselor/bunurilor și/sau a serviciilor, în conformitate cu legislația Republicii Moldova (mai jos – Regulile și Condițiile) prezentate mai jos.

Utilizarea site-ului web www.cristalin.md presupune acceptarea Regulilor și a condițiilor oferite de către ALINT CRISTALIN SRL, conform Legii nr. 284/2004 privind comerțul electronic. Relațiile dintre cumpărător și vânzător sunt stabilite pe baza Legii nr. 105/2003 privind protecția drepturilor consumatorilor și a altor acte normative adoptate în conformitate cu aceasta.

 

Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica aceste Reguli și Condiții, iar cumpărătorul este obligat să urmărească aceste modificări.

 

PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Utilizând site-ul www.cristalin.md, sunteți de acord cu colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal, care sunt necesare pentru procesarea/confirmarea/executarea comenzilor.

 

Datele cu caracter personal sunt prelucrate numai în scopuri legale, cum ar fi furnizarea produselor comandate de dumneavoastră, campaniilor publicitare, analizei Google, cookie-uri și notificărilor/buletinelor informative.

Toate informațiile care conțin date cu caracter personal sunt păstrate și utilizate numai pentru perioada necesară realizării scopurilor pentru care au fost colectate, în conformitate cu prevederile Legii nr. 133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal.

 

Utilizăm măsuri comerciale de securitate pentru a preveni accesul neautorizat, menținerea exactității datelor și asigurarea utilizării corecte a informațiilor de pe site. Transferul de date prin internet sau rețea fără fir nu poate fi complet securizat. Prin urmare, la fel ca și alte companii, nu putem garanta securitatea informațiilor furnizate de către cumpărător, astfel încât acesta va face acest lucru pe propria sa răspundere.


Confidenţialitatea datelor clienţilor este foarte importantă pentru noi. CRISTALIN îşi respectă şi protejează clienţii. Modul de utilizare a informaţiilor puse la dispoziţie de către clienţi este prezentat în continuare. Dacă se fac actualizări ale politicii de confidenţialitate, acestea vor fi publicate pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidenţialitate, în orice moment.

 

CUM CUMPĂRĂM? TEHNOLOGIA  EFECTUARII CUMPARATURII

Pe pagina produsului dorit, selectați cantitatea și tipul produsului. Click pe butonul ‘ADAUGĂ ÎN COȘ’, disponibil sub imaginile produselor. Produsul este acum disponibil în ‘COȘUL DE CUMPĂRĂTURI’. Acesta este accesibil din coltul dreapta al paginii. Treceți cu mouse-ul peste link, sau click, pentru a descoperi ‘COȘUL DE CUMPĂRĂTURI’. Editează sau continuă cu comanda mărfurilor prin click pe butonul ‘COMANDĂ’.

Introduceţi datele de contact şi datele livrării mărfii:

- Adresa poștei electronice a Cumpărătorului;

- Numărul de telefon al Cumpărătorului;

- în cazul în care Vânzarea presupune livrare, datele necesare pentru asigurarea cu succes a livrării:

• adresa de livrare;

• numele, prenumele, numărul de telefon al Destinatarului în cazul în care acesta este diferit de Cumpărător.

După care este necesară selectarea metodei de plată.

Click pe ‘CONTINUĂ’ pentru a continua pe platforma de plată securizată.

 

CUM PLĂTIM? TEHNOLOGIA EFECTUARII TRANZACTIEI DE PLATA

Înaintea purcederii la perfectarea Operațiunii de plată, toți parametrii și condițiile de bază ale Vânzării direcționate spre achitare să fie pusă la dispoziția Cumpărătorului:

- identificatorul unic al Comenzii;

- preţul şi cantitatea fiecărui produs / serviciu din cadrul Tranzacției;

- în cazul în care Tranzacția presupune livrare:

- condițiile livrării – deplin sau doar referinţă la Condiţiile comerciale, iar în cazul în care Condiţiile comerciale prevăd diferite modalităţi de livrare, atunci trebuie să fie indicată univoc şi modalitatea livrării aplicabilă acestei Tranzacții;

- datele livrării (numele, prenumele, numărul de telefon ale Destinatarului, adresa livrării);

- preţul livrării, dacă se aplică plata respectivă;

- alte plăţi dacă se aplică în cadrul acestei Tranzacții;

- valoarea totală a comenzii, egală cu suma Operațiunii de plată care va fi iniţiată de Comerciant pentru achitarea Vânzării date;

- referință și link activ la Condițiile comerciale;

- alte condiţii speciale eventual aplicabile Tranzacției date.

 

Anterior inițierii Tranzacției de plată Cumpărătorul trebuie să prezinte acordul său în privinţa Condiţiilor comerciale prin bifarea punctului „Am luat la cunoştinţă şi sunt de acord cu Condiţiile comerciale”.

Plata se poate efectua prin intermediul instrumentelor de plată oferite de ”Paynet Service” SRL. Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va efectua livrarea.

Site-ul https://cristalin.md/ este securizat. CRISTALIN nu păstrează datele dvs. personale, a contului sau a cardului folosite în efectuarea unei tranzacții online.